• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia convoca dues beques per a cursar el Màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant

19/07/2018

L’Ajuntament de Dénia ha preparat la convocatòria i les bases per a la concessió de dues beques per a cursar els estudis del Màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant durant el curs 2018/2019. La dotació de cadascuna de les beques serà de 4.000 euros per curs i es concediran a un aspirant de categoria júnior, d'edat igual o menor als 35 anys i amb 2 anys d'experiència laboral acreditada en l'àmbit de la restauració, hostaleria i/o gastronomia, i a un altre de caràcter sènior, major de 35 anys i amb un mínim de 5 anys d'experiència laboral acreditada.

El perfil de l'alumnat són persones amb titulació en hostaleria o gastronomia, xefs amb formació en cuina que disposen de certificats de professionalitat nivell 2 o superior, cicles formatius de formació professional de grau mitjà o superior en cuina i cuiners amb una àmplia experiència professional amb inquietuds per a renovar-se i adquirir nous coneixements. Podran ser destinataris de les beques les persones que estiguen empadronades en qualsevol municipi de la Marina Alta, com a mínim des de fa 1 any a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria, i que no estiguen gaudint d'una altra beca o ajuda de la mateixa categoria o anàloga finalitat. El període de gaudi de la beca serà des d'octubre de 2018 fins a maig de 2019.

Les sol·licituds es presentaran per escrit en l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Dénia o telemàticament en la Seu Electrònica-OAC Virtual en el termini de 15 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant. Els impresos per a la sol·licitud de la beca estaran disponibles tant en l’OAC com en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Dénia.

La selecció de les persones candidates serà realitzada per una Comissió de Selecció nomenada pel rector de la Universitat d'Alacant.

El Màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant té oberta la preinscripció fins al 9 de setembre.

Altres noticies
imprimir