• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia amplia fins al 14 d'agost el termini per a sol·licitar les bústies pluridomiciliàries les Marines, Deveses, Montgó i les Rotes

23/07/2018

L’Ajuntament de Dénia ha ampliat el termini perquè els particulars interessats sol·liciten l'adquisició d'un caseller en les noves bústies pluridomiciliàries que s'instal·laran en les Marines, les Deveses, el Montgó i les Rotes, zones d'entorn especial on Correus deixarà de prestar el servei de repartiment a domicili d'enviaments postals ordinaris a partir de l'1 de novembre de 2018.

El termini inicial de sol·licitud va expirar el 20 de juliol, però davant l'interès suscitat per la iniciativa entre els residents de les zones afectades –ja hi ha registrades 1.850 peticions- sumat al fet que molts residents d'aquestes zones són estacionals i visiten la ciutat en els mesos de juliol i agost, l'ajuntament ha decidit ampliar aquest termini fins al 14 d'agost.

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud en el Registre General d'Entrada de l'ajuntament mitjançant una instància en la qual s'especifique la seua adreça postal. Solament es podrà sol·licitar una bústia per habitatge. La bústia tindrà un cost de 40 a 100 euros, depenent del nombre de sol·licituds registrades.

Altres noticies
imprimir