• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia obté una subvenció de 240.873 euros de l’IVACE per a millorar les infraestructures i serveis del polígon industrial

25/07/2018

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha aprovat la concessió d'una ajuda de 240.873,32 euros a l’Ajuntament de Dénia per a dur a terme millores en el polígon industrial. Aquesta quantitat suposa el 81,22% del total del cost del projecte, que ascendeix a 296.559,37 euros. La resta del finançament serà aportada pel Consistori denier.

La subvenció concedida a l’Ajuntament de Dénia s'emmarca en la convocatòria d'ajudes de l’IVACE per a projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la Comunitat Valenciana per als exercicis 2018 i 2019.

El projecte presentat per l'ajuntament contempla millores en el subministrament d'aigua potable, augmentant el cabal i la pressió actuals. Per això es projecta la instal·lació de nous trams de canonada de fosa dúctil que puga mallar la xarxa existent. Així mateix, els treballs inclouran la instal·lació d’hidrants contra incendis, inexistents en l'actualitat. Aquests hidrants s'instal·laran en zones de fàcil accés i es distribuiran de manera que la distància màxima des de qualsevol punt de façana a nivell de rasant siga de 100 metres. Finalment, el projecte inclou la col·locació de senyalització horitzontal i vertical adequada a la realitat del polígon, de manera que queden ben definides les zones de circulació i les zones de pas de vianants, evitant zones de conflicte.

L'alcalde, Vicent Grimalt, ha destacat que gràcies a la concessió d'aquesta ajuda de la Generalitat Valenciana, “es va a poder millorar la zona industrial de Dénia, que porta 45 anys en funcionament i on mai fins ara s'havia emprès cap actuació de modernització o millora”.

El polígon industrial de Dénia ocupa una superfície de 54,68 hectàrees. En l'actualitat presenta un 81% d'ocupació, amb 149 empreses que desenvolupen allí la seua activitat.

Altres noticies
imprimir