• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Prevenció d’Addiccions organitza una nova edició dels tallers ‘Educant en el present’

12/09/2018

La Regidoria de Benestar Social, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), enceta la programació d’activitats centrades en la prevenció escolar i familiar per a este curs. 

Per tercer any consecutiu s’han organitzat els tallers Educant en el present, dirigits a mares, pares, famílies, docents i altres professionals. Sota aquest títol es vol posar l’atenció en la importància que té l’educació dels més joves per tal d’evitar problemes relacionats amb conductes de risc. I no solament posant la mirada en el futur, sinó també començar des de ja a solucionar problemàtiques que sorgeixen en relació als fills i filles. Eduquem en el present, per evitar problemes en el futur.

Aquesta nova edició d’Educant en el present consta de dos tallers que s’impartiran els dimecres 19 i 26 de setembre, a partir de les 20 hores, en el saló d’actes de la Casa de la Cultura de Dénia (Pl. Jaume I, s/n).

Els tallers són:

1. De les normes i límits al creixement positiu: educant els adults del futur (dimecres 19 de setembre 20h). El ponent serà  Juanjo Sala, psicòleg de la UPCCA Dénia. Psicòleg al Centre de Dia de Recolzament al Tractament d’Addiccions de la Fundació AEPA en Dénia i de l’associació ACOMAAD. Màster en Gestió Familiar. Especialització en Mediació (UV) i Conductes Addictives (UAB).

2. Quin ús fa del mòbil i d’Internet? Acompanya’l per a un ús responsable (dimecres 26 de setembre 20h). La ponent serà Inma Camacho, psicòloga clínica. Psicòloga UCA Dénia. Màster en Drogodependències i altres Trastorns Addictius de la Universitat Alfonso X El Sabio. Ha sigut professora associada assistencial en la Facultat de Psicologia de la UV.

Amb estes dos cites englobades en la 3a edició d’Educant en el present es vol transmetre i donar importància al paper que tenen els pares, les mares i les famílies en general, en l’educació dels més joves. Per aquesta raó, cal formar-se i informar-se, com a pares i mares, de noves maneres d’actuar per a solucionar problemàtiques actuals a les quals ha de fer front la joventut diàriament.

Altres noticies
imprimir