• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Vora 600 persones es matriculen en els tallers Llunàtics i Dinàmics durant la primera setmana d’inscripció

12/09/2018

La Regidoria de Joventut va iniciar el dilluns 3 de setembre el període de matriculacions de tota la proposta de cursos que s’oferten enguany en els programes Llunàtics i Dinàmics a Dénia, la Xara i Jesús Pobre. L’acollida per part dels usuaris d’aquests serveis està sent molt satisfactòria i durant la primera setmana del termini d’inscripció s’han matriculat ja 590 persones, sobre tot en aquelles activitats que porten més temporades en la programació i que ja tenen coberts molts dels horaris ofertats.

Així i tot, encara queden places disponibles per a molts tallers com el d’aikido, llengua de signes, patchwork, tai-txi, pintura, sevillanes o guitarra, en l’oferta de persones adultes, o anglés, hip-hop i circ per als més menuts.

Durant este curs s’impartiran un total de 19 tallers a Dénia, tres a Jesús Pobre i uns altres tres a la Xara, dins del programa Dinàmics, dirigit a l’alumnat major de 16 anys. En el programa Llunàtics (de 4 a 17 anys), s’oferta un ventall de 16 tallers a Dénia i, per primera vegada, se’n farà un de ioga per a xiquets a la Xara.

En la present temporada 2018-19, hi ha tota una sèrie de modalitats completament novedoses: txi-kung,  GAP, ball llatí i anglés en Dinàmics; shuffle dance, balls del Carib llatins, flamenc i sevillanes en Llunàtics, així com ioga i un taller de còmic i il·lustració per a adolescents.

Una altra novetat important són els cursos que s’ofereixen per a l’àmbit familiar, como el de pilates per a bebès menors de 24 mesos acompanyats d’un adult o música i circ en família, on poden acudir un adult acompanyat d’un menor de més de tres anys.

Fins al començament de les classes el proper 1 d’octubre, les persones interessades poden acudir a les oficines de Joventut (Ronda Muralles, 42) i fer la matrícula en l’opció que els interesse fins que se cobrisquen les places limitades per a cada grup. L’horari de matriculació és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, i de 17 a 20 hores de dilluns a dijous.

A l’igual que en la temporada passada, durant este curs els tallers s’impartiran tant en les instal·lacions de Joventut de Ronda Muralles com en el Centre Artístics, en horari de matí i de vesprada.

Altres noticies
imprimir