• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Venedors i consumidors són els protagonistes de la nova campanya d'imatge del Mercat Municipal de Dénia

12/09/2018

La Regidoria de Mercats de l’Ajuntament de Dénia posa en marxa a partir del dilluns una nova campanya publicitària del Mercat Municipal per a la tardor- hivern. En una aposta totalment diferent a les empreses anteriorment, la campanya per a fomentar les parades de comerç local del Mercat posa el focus d'atenció en les persones que diàriament elaboren i venen els productes de qualitat i atenen les necessitats dels consumidors del Mercat Municipal, que són també protagonistes d'aquesta acció publicitària.

“Vosté dirà… Qualitat i proximitat. Al mercat, el protagonista eres el teu” se centra en l'oferta diferencial que ofereix un mercat de proveïments tradicional: qualitat dels productes, proximitat, un lloc on els protagonistes són venedors i compradors i l'estreta relació que es crea entre tots dos.

Amb fotografies dels venedors i venedores del mercat, la regidoria posa l'accent en la dedicació personal i professional dels titulars de les parades de la plaça, que en molts casos abasta tota una vida, la relació de confiança, l'atenció personalitzada i tots aquells detalls que caracteritzen el servei que ofereixen els venedors i venedores del Mercat Municipal.

La Regidoria de Mercats vol recordar, així mateix, el gran paper que juguen els venedors i venedores del Mercat Municipal en la taula i en la gastronomia de la ciutat, i el servei que presten als usuaris perquè siguen els autèntics protagonistes de la vida quotidiana del mercat.

Altres noticies
imprimir