• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

La Sala Joves Art inaugura la temporada 2018/2019 amb l’exposició del 3r Ral·li fotogràfic Joventut Dénia

 Sala Joves Art
Sala Joves Art
 Guanyadors del 3r Ral·li fotogràfic
Guanyadors del 3r Ral·li fotogràfic

13/09/2018

El dijous 20 de setembre s’inicia la temporada d’exposicions 2018/2019 a la Sala Joves Art de Joventut i ho fa amb l’exposició del 3r Ral·li Fotogràfic Joventut Dénia que es va celebrar al mes de maig. La mostra arreplega 51 imatges de la nostra ciutat, amb la mirada particular de cadascun dels participants, que en aquesta ocasió van 14, procedents de Calp, Gata, Picanya, Pedreguer, Aielo de Malferit i Dénia.

El ral·li es divideix en tres categories. En l’infantil, per a participants fins als 14 anys, hi van concursar Elena Soler, Alejandra Pastor, Paula Pastor, Paula Mocholí  i Marcela Mocholí. El premi a la millor fotografia va ser per a Paula Pastor i el del millor reportatge per a Elena Soler.

En la categoria Llunàtics, de 15 a 30 anys, participaren Andrés Carrió, Alba Soler i Tamara Vidal. Andrés Carrió va ser el guanyador del premi a la millor fotografia i Alba Soler, la guanyadora en la modalitat de reportatge.

Finalment, van concursar en la categoria Dinàmics per a persones a partir dels 31 anys Manuel Márquez, Pedro Benlloch, Miguel Castells, Alejandro Argudo, David Medina  i Mª Amparo Nadal. Pedro Benlloch va guanyar el premi a la millor fotografia i Miguel Castells el del millor reportatge.

El jurat d’esta tercera edició ha estat format per Pablo Martínez, fotògraf professional, Patricia Pons, fotògrafa amateur, i Cristina Morera, regidora de Joventut.

L’exposició s’inaugurarà el dijous 20 de setembre a les 20 hores i estarà oberta al públic fins al 19 d’octubre. Els horaris de visita són de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores i de 16 a 21 hores, i els dissabtes, de 9 a 13 hores.

Altres noticies
imprimir