• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Creama-Dénia ofereix cursos d’informàtica gratuïts

18/09/2018

Creama Dénia oferta una sèrie de tallers gratuïts d’informàtica durant l’últim trimestre d’enguany. Patricia Vicente Díaz, titulada en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Explotació de Sistemes Informàtics i contractada en pràctiques a jornada completa per l’Ajuntament de Dénia, gràcies a la subvenció del programa EMCUJU del Servef per a persones titulades menors de 30 anys, és l’encarregada de dissenyar, impartir i avaluar els tallers amb la coordinació de l´equip de l’agència de Creama Dénia.

Actualment, al municipi de Dénia no existeixen tallers pràctics de poques hores de durada totalment gratuïts, que ofereixen la oportunitat d´aprendre a manejar-se en internet a través d’un ordinador/mòbil o tablet. Per això, CREAMA-Dénia, on Patricia Vicente Díaz està prestant servei des del mes d’agost passat i per període d’un any, oferta esta acció formativa. 

A més a més, la iniciativa dóna resposta a una demanda també consensuada pel subgrup de Formació de la Mesa Municipal de Ocupació de l’Ajuntament de Dénia. Concretament, el subgrup de Formació considera necessari donar suport a les persones que encara estan excloses del món digital i que necessiten que algú els ensenye per a guanyar autonomia en este àmbit.

Els tallers no sols estan adreçats a persones que no tenen cap coneixement en internet, sinó també a persones que en saben un poc però que necessiten ampliar eixe coneixement.

L’oferta que ara es presenta inclou els tallers següents: Aprén a utilitzar el correu electrònic; Trau-li el màxim partit al teu mòbil o tablet; conèixer els portals d’ocupació i com inscriure’s; Word bàsic i Excel bàsic.

Les persones interessades a inscriure’s o ampliar informació poden passar per les oficines de Creama Dénia, al carrer del Nou d’Octubre.

Cal recordar que l’Ajuntament de Dénia ha obtingut en esta segona edició del programa EMCUJU del Servef una ajuda de 65.852,64 euros amb la qual estan contractades en pràctiques, des d’agost, a més de la tècnica en Informàtica de Creama Dénia, tècniques de nivell A-2 en els departaments de Turisme, Serveis Socials i l’Arxiu Municipal. 


Altres noticies
imprimir