• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Dénia adjudica les obres de la rotonda de l'avinguda de Joan Fuster amb el carrer del Pintor Llorens

27/09/2018

La Junta de Govern ha aprovat l'adjudicació de les obres de la nova rotonda de l'avinguda de Joan Fuster amb el carrer del Pintor Llorens a l'empresa Obresa Estudis i Assessorament Constructiu La Safor S.L. per un import de 149.815,68 € (IVA exclòs).

Les obres contemplen la construcció d'una xicoteta rotonda en el carrer del Pintor Llorens per a incorporar-se a l'avinguda de Joan Fuster; una rotonda de majors dimensions en l'encreuament de Joan Fuster i el carrer de Manuel Lattur i un pas a nivell regulat per semàfors.

L'objectiu d'aquestes obres és salvar la barrera de les vies ferroviàries per a convertir l'avinguda de Joan Fuster en la futura ronda sud. La durada de les obres serà de tres mesos.

Obres en el trinquet Vista Alegre

La junta també ha adjudicat les obres de millora del trinquet Vista Alegre a l'empresa Desarrollos Urbanos Marina Alta, S.L. per un import de 17.113,79 € (IVA exclòs).

Les obres consistiran en la construcció de dos lavabos amb vestíbul previ en planta baixa, un d'ells complint amb les condicions d'accessibilitat segons normativa, la connexió a la xarxa municipal de sanejament de les noves instal·lacions, la substitució de tanques metàl·liques perimetrals sobre el mur del trinquet, la instal·lació de dos tancaments metàl·lics en planta baixa, la neteja mecànica del sòl de la canxa i de l’escala i la neteja i reparació de la impermeabilització de la coberta.

Altres noticies
imprimir