• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Medi Ambient organitza la jornada de neteja marina ‘Per una mar neta’ el 21 d'octubre

05/10/2018

La Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic, a través del Servei Ambiental-Marí i Pesca, ha organitzat per al 21 d'octubre pròxim la quarta jornada “Per una mar neta” de neteja marina, oberta a la col·laboració de qualsevol persona que vulga participar. Les persones interessades poden inscriure's o obtenir més informació enviant un correu electrònic amb les seues dades a l'adreça deniaviva@ayto-denia.es o telefonant al 96 578 01 00, extensió 2011.

La neteja del litoral es realitzarà a tres nivells: en el fons marí, gràcies a la col·laboració de bussejadors; en la costa, amb voluntariat a peu, i en la superfície de l'aigua, amb la col·laboració d'embarcacions, caiacs i taules de paddle surf.

El voluntariat es concentrarà a les 9 hores en la rotonda del començament de l'escullera sud, on l'organització assignarà les zones a netejar i els farà lliurament del material necessari (bosses i guants). Les tasques de neteja finalitzaran a les 12 hores i a les 12.30 hores, els participants es reuniran en el port esportiu Marina de Dénia, on es quantificaran i classificaran els residus arreplegats i se'ls oferirà un aperitiu abans de clausurar la jornada.

Les zones on es desplegaran les tasques de neteja són el LIC de l’Almadrava, la reserva marina del cap de Sant Antoni, la costa de les Rotes, incloent la cova Tallada i els penya-segats, l'escullera sud i part de la platja de les Marines, des de Punta del Raset en direcció nord.

Altres noticies
imprimir