• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

“Sembrant paraules”

Medi Ambient organitza sessions de teatre participatiu sobre agricultura ecològica i alimentació saludable per als escolars de Dénia

05/10/2018

La Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic ha dut a terme 5 sessions de l’obra “Sembrant Paraules”, els dies 3 i 4 d’octubre, al Centre Social, en el marc de l’oferta d’educació ambiental als centres escolars. Hi han participat 340 alumnes dels col·legis Cervantes, Maristes, Montgó,  Paidos i Pou de la Muntanya.  

La representació tracta de manera amena i participativa conceptes i valors de sostenibilitat relacionats amb l’agricultura i l’alimentació saludable, posant en escena situacions relacionades amb l’agricultura ecològica front al model d’agricultura extensiva, aliments de quilòmetre zero, producció i foment de l’economia local, horts a casa, horts escolars i horts urbans, aliments amb sabor i vitamines, així com la  repercussió a escala local i planetària del tipus d’agricultura. Tot en una sessió interactiva que inclou cançons, jocs tradicionals i endevinalles. 

Altres noticies
imprimir