• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

La XIII Ruta de Tapes de Dénia comença el 19 d'octubre

Quaranta establiments de restauració oferiran tapa i beguda a un preu únic de 3 euros

11/10/2018

La Ruta de Tapes GuíaME Dénia, que organitza GuíaME Comunicació amb la col·laboració de Turisme Dénia i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA), celebra la tretzena edició del 19 d'octubre al 18 de novembre, amb la participació de 40 locals de restauració. Tots els restaurants i bars que participen serviran la tapa que han creat per a aquesta ruta amb consumició de vi, canya o vermut inclosa, al preu de 3 euros.

La Ruta de la Tapa premia tant als establiments de restauració com al públic que participa. En aquesta nova edició, els premis per als locals participants augmenten gràcies a la implicació de nous col·laboradors.

El guanyador rebrà, a més d'una placa commemorativa lliurada per GuíaME, una estufa d'exterior model ‘falo’ per cortesia de l'empresa deniera Fuego Difusión i un robot de cuina aportat per Tien21 del centre comercial Portal de la Marina.

El local que resulte segon classificat obtindrà la placa commemorativa de GuíaME i, a més, un dinar o sopar degustació oferit pel restaurant Mena i un estoig de Vermut Padró, regal de Bodegas Blasco.
Així mateix, s'atorgarà el premi AEHTMA a l'establiment que elabore la millor tapa triada per un jurat tècnic, consistent en una placa commemorativa i l'estada d'una nit d'hotel, amb sopar i desdejuni en l'hotel La Font d’Alcalà d'Alcalà de la Jovada.

Igual que en l'anterior edició, Turisme Dénia també ha incrementat la dotació del premi que atorga a la millor tapa elaborada amb producte autòcton i, a més de la placa commemorativa, premiarà a l'establiment guanyador amb una experiència gastronòmica d'alta cuina per a dues persones en un restaurant de Dénia.

La Ruta de Tapes premia també al públic participant sortejant diversos premis entre els qui hagen emplenat i lliurat el seu passaport de valoració amb un mínim de 15 tapes puntuades. Els premis del sorteig són un sopar de tapeig tapeo per a dues persones en els restaurants que hagen obtingut el primer i segon premi de la ruta, en el local premiat per AEHTMA i en l'establiment guanyador del premi de Turisme Dénia i una nit d'hotel, amb sopar i desdejuni per a dues persones en l'hotel Les Rotes, per cortesia d’AEHTMA.

Així mateix, entre els ruteros que hagen puntuat les 4 tapes de la Ruta a través de l'aplicació “Rutappa”, se sortejarà una targeta regal del centre comercial Portal de la Marina per valor de 500 euros i un doble màgnum de Altos Ibéricos, regal de Bodegas Blasco.

Els establiments que participen en aquesta XIII Ruta de Tapes de Dénia són: Amazona’s, Amigourmet, Bavaria Braü, Bodegas Galiana, Bonanotte, Bonanza, Casa Benjamín, El Cantó, El Comercio, El Convent, El Jamonal de Ramonet, El Marino Port, El Mosset, El Redolí, El Rincón de Montava, Entre Aromas, Havannah, La Cova Tallà, La Cuarentena, La Cuina de Pepa, La Latería, La Mar de Chula, La Sabrosa Taquería, La Traviesa, Lizarrán, La Llauradora de Loreto, Més que Tapes, Mr. Fisher, Orígens, Pointer, Tapes del Port, Tasca El Gallego, Tasca Eulalia, Tasca La Carme, Tasca Les Monges, Taverna Els Cosins, Tempura Bar & Grill, Terra de Sabor, Toma Jamón i Txoko Bar.

Altres noticies
imprimir