• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

El carrer del Foramur i un tram de la Mar es tanquen al trànsit per obres

16/10/2018

Amb motiu de l'obres de reurbanització de l'encreuament dels carrers de Foramur, la Mar i Càndida Carbonell, està previst el tancament al trànsit en els carrers de Foramur i la Mar, des de l'encreuament amb el carrer del Temple de Sant Telm, des de les 8 hores de demà dimecres, 17 d'octubre, fins al 16 de novembre.

Per a facilitar l'accés a residents, guals i titulars de les parades del Mercat Municipal, es canviarà el sentit de circulació del carrer del Pintor Victoria, que passa a ser des de Temple de Sant Telm cap a Càndida Carbonell.

Talls en el camí del Cementeri

D'altra banda, el dijous comencen els treballs de desbrossament previs a l'inici de la segona fase d'asfaltat del camí del Cementeri, des de El Molí fins a l'encreuament de la Xara.
Durant la realització dels treballs, previstos del 18 al 24 d'octubre, es produiran talls de trànsit en els trams afectats.

El calendari previst és el següent:

Dia                         Tram d'actuació                                          Tall de trànsit

18 d'octubre            El Molí-ecoparc                                           Sentit de circulació de Dénia a la Xara
19 d'octubre            El Molí-ecoparc                                           Sentit de circulació de la Xara a Dénia
22 d'octubre            Ecoparc-Venta de Posa                                Sentit de circulació de Dénia a la Xara
23 d'octubre            Ecoparc-Venta de Posa                                Sentit de circulació de la Xara a Dénia
24 d'octubre            Venta de Posa-encreuament de la Xara         Ambdós sentits de circulació

A partir del 24 d'octubre començarà l'asfaltat del camí del Cementeri pel tram de El Molí a l'ecoparc i es tallarà el trànsit en ambdós sentits de la via.

Aquesta actuació de millora en el camí del Cementeri està finançada per la Diputació d'Alacant dins del pla d'inversions financerament sostenibles de la institució provincial per a l'anualitat 2017.

Altres noticies
imprimir