• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia inicia els tràmits per a la compra del solar de l'antic ambulatori de Marqués de Campo

La futura configuració de l'espai es decidirà en un concurs d'idees

17/10/2018

L'alcalde, Vicent Grimalt, i el vicealcalde, Rafa Carrió, han anunciat hui que l’Ajuntament de Dénia adquirirà el solar de l'antic ambulatori del carrer del Marqués de Campo, número 52, propietat de la Tresoreria de la Seguretat Social. Hui mateix, la Junta de Govern aprovarà el plec per a la contractació d'un préstec a llarg termini per import d'un milió d'euros per a dur a terme la compra i donar així resposta, segons ha indicat l'alcalde, “a una demanda veïnal històrica perquè aquest solar passe a ser de propietat municipal, ja que l'ajuntament no pot permetre que aquest sòl passe a mans privades”.

Una vegada adquirit el solar, s'espera que siga abans de finalitzar l'any, s'eliminaran les tanques que el circumden i s'adequarà per a un ús ciutadà. Serà en eixe moment, segons ha assenyalat Rafa Carrió, quan es comence a treballar en un concurs d'idees per a determinar què actuació urbana realitzar en aquesta superfície de 900 metres quadrats, descartant que es convertisca en un aparcament.

Grimalt i Carrió han destacat que “la salut econòmica que a dia de hui ha aconseguit l'ajuntament”, en eixir del pla d'ajust, ha permès emprendre l'operació financera del préstec perquè el solar de Marqués de Campo passe a ser de propietat municipal.

L'alcalde ha recordat que des de l'inici de la legislatura s'ha estat negociant amb la Tresoreria de la Seguretat Social per a l'obtenció del solar, intentant una permuta de terrenys que, finalment, la Tresoreria ha descartat a favor de l'opció de compra.

Altres noticies
imprimir