• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

LABORA inaugura a Dénia el seu nou model d'oficina d'ocupació

26/10/2018

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació, LABORA, ha inaugurat hui a Dénia el seu nou model d'oficina d'ocupació, Espai Labora, situat en l'avinguda de Juan Chabás, número 7. Aquest nou model d'oficina és un pas més en la transformació de l'entitat, després dels canvis de nom i imatge corporativa i la posada en funcionament d'una nova pàgina web, que s'han fet efectius aquest mes.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat en la seua intervenció que el canvi va més enllà de la imatge de l’Espai Labora, abans Centre Servef d'Ocupació. “No és un simple llavat de cara, sinó que respon a l'intens treball que des de fa temps estem realitzant per a dur a terme una transformació de les polítiques actives d'ocupació amb valors com la participació, la humanització i la territorialització”, amb l'objectiu de millorar l'atenció que reben les persones usuàries, ha assenyalat el conseller.

L’Espai Labora de Dénia s'ha convertit en l'oficina pilot d'aquest nou model que es basa en aspectes com la diversitat espacial, l'horitzontalitat visual o la incorporació d'elements domèstics que humanitzen l'espai.

L’Espai Labora de Dénia compta amb un vestíbul, ideat com a zona de convivència, en el qual es troba una sala multifuncional, l’Espai obert, a la disposició de la ciutadania, perquè qui ho desitge puga reunir-se o treballar, amb xarxa Wifi de lliure accés disponible en tot el recinte. La zona d'atenció al públic també s'ha dissenyat de manera que resulte més fàcil a l'usuari localitzar on ha d'anar segons les seues necessitats. Finalment, s'ha habilitat una sala per a dur a terme orientació individualitzada, dotant de major privacitat les consultes.

LABORA té en l'actualitat amb 55 Centres d'Ocupació, una xarxa d'espais distribuïts pel territori valencià. L'objectiu, segons ha apuntat el secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, és modernitzar aquests espais per a dotar-los de noves funcionalitats i serveis, un procés que es realitzarà de manera gradual. L’Espai Labora de Dénia és el primer pas d'aquesta renovació, que pretén utilitzar la nova imatge gràfica per a ampliar i reforçar el seu rol com a punt de trobada, incidint en la personalització del servei.

En aquesta línia, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació vol superar el model tradicional d'institució pública i els canals de comunicació habituals amb la ciutadania per a convertir-se en una entitat activa, que treballa segons les necessitats reals de la societat.

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ha celebrat que Dénia haja sigut el lloc de posada en marxa del nou model d'oficina d'ocupació i ha agraït al personal que treballa en l'oficina el servei que presta diàriament a la ciutadania.

Altres noticies
imprimir