• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Reunió de coordinació sobre les Normes Urbanístiques Transitòries de Dénia amb la directora general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge

31/10/2018

La directora general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge, Rosa Pardo, ha mantingut hui a Dénia una reunió de coordinació sobre les Normes Urbanístiques Transitòries (NUT) per a la ciutat de Dénia que està elaborant la conselleria i que es mantindran vigents fins que s’aprove el Pla General Estructural. Han participat en esta sessió de treball l’alcalde, Vicent Grimalt, el vicealcalde, Rafa Carrió, i la regidora de Territori i Qualitat Urbana, Maria Josep Ripoll.

La directora general ha assegurat que el document de les NUT estarà enllestit abans de la data fixada, el 20 de desembre d’enguany. Actualment està treballant-se en la resposta a les vora 94 al·legacions presentades al document inicial, de les quals les relatives a la categorització de sòl urbanitzat són les mes complexes, i s’estan ultimant aspectes de la redacció, fitxes i cartografia, segons ha indicat Pardo. Finalitzats estos treballs, el document de les NUT se traslladarà a l’Advocacia de la Generalitat Valenciana i, posteriorment, a l’aprovació final de Consell, “que serà en breu”.

Per la seua banda, la regidora de Territori ha indicat que “la seguretat jurídica que ens donaran les NUT permetrà major agilitat a l’hora de tramitar les llicències”, ha subratllat el seu caràcter transitori i ha afirmat que “la solució a la situació de ‘sense planejament’ que té la ciutat de Dénia és el Pla General Estructural”.
Ripoll ha avançat que molt prompte hi haurà novetats respecte del Pla General Estructural que està elaborant l’Oficina municipal de Planejament, especificant que actualment està treballant-se en algunes modificacions que van a admetre’s en la versió preliminar del document.

Altres noticies
imprimir