• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Més de 4.000 persones participen en el Túnel del Terror organitzat per Joventut en Halloween

02/11/2018

Més de 4.000 persones van participar en l'activitat del Túnel del Terror organitzada per la Regidoria de Joventut per a celebrar la festa d'Halloween. Enguany es va modificar el recorregut i l'activitat va començar en les instal·lacions de Joventut, en la ronda de les Muralles, 42. Després de recórrer algunes de les seues sales terrorífiques, els participants es van endinsar en el túnel de castell, on els esperaven personatges i sobresalts aterridors, fins a arribar a la plaça del Consell, punt final de la ruta, on la festa continuava amb música i animació.

El Túnel del Terror va tenir una sessió infantil, de 17 a 19.30 hores, i una altra per a adults, recomanada per a persones majors de 14 anys, de 22 a 0.30 hores.

Van col·laborar en la realització d'aquest esdeveniment la Policia Local de Dénia, l'agrupació de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil i la Creu Roja, així com alumnat de l'Escola de Joves Emprenedors Marina Alta de Dénia que va participar com a voluntariat.

La programació d'Halloween 2018 s'ha completat amb un cicle de cinema de terror gratuït, celebrat els dies 26, 27 i 28 d'octubre en l'Aula 0 (antiga cafeteria) de Joventut. Es van projectar It, Expediente Warren: El conjuro, El orfanato i Coco.

Finalment, dins del programa d'oci Dissabtes Joves, dissenyat per la Regidoria de Joventut per a joves de 13 a 17 anys, la vesprada del dissabte 27 d'octubre, a partir de les 19.30 hores i fins a les 22 hores, es van realitzar en l'Aula 0 de les instal·lacions de Joventut activitats relacionades amb Halloween, com un taller de maquillatge de terror i un altre de menjars sanguinolents.

Altres noticies
imprimir