• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Lucía Gómez i Tiegan Van Klaarwater guanyen el concurs de cartells del Dia Internacional contra la violència de gènere

 Luchia, de Lucía Gómez
Luchia, de Lucía Gómez
 Ni una menos, de Tiegan Van Klaarwater
Ni una menos, de Tiegan Van Klaarwater

09/11/2018

El disseny Luchia, de Lucía Gómez, alumna de 13 anys de 3r. d'ESO de l'IES número 3, en la categoria de Secundària i Formació Professional bàsica, i Ni una menos, de Tiegan Van Klaarwater Hunter, de 16 anys, alumna de 1r. de Batxillerat artístic de l'IES Historiador Chabàs, en la categoria de Batxiller i Cicles Formatius, són els guanyadors del Concurs de cartells ‘25 de Novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere 2018’ que convoca la Regidoria d'Igualtat. Els seus dissenys il·lustren la cartelleria i la programació del Dia Internacional contra la violència de gènere que edita l’Ajuntament de Dénia.

El jurat d'aquesta edició del concurs, integrat per Susana García, llicenciada en Belles Arts, Cristina Morera, regidora de Benestar Social, Mª José Martí, agent d'Igualtat, Elisabet Cardona, regidora d'Igualtat i Empar Serer, responsable del Servei d'Atenció Jurídica per a dones de l’Ajuntament de Dénia, ha considerat, donat el seu interès, atorgar accèsit al cartell titulat Campoamor, de Lucía Poyato Sala, alumna del col·legi Paidos, i a l'obra Ravenclaw, de Scarlet Melanie Pero Noriega, alumna de 1r. de Batxiller de l'IES número 3.

El lliurament de premis del concurs tindrà lloc el 20 de novembre pròxim, a les 18 hores, en la Casa de Cultura de Dénia, coincidint amb l'obertura de l'exposició dels treballs presentats a aquesta edició del concurs.

Altres noticies
imprimir