• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia amplia la il·luminació decorativa a més zones de la ciutat durant el Nadal

09/11/2018

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Dénia ha decidit ampliar la il·luminació decorativa a més carrers de la ciutat aquest Nadal. Amb la finalitat d'aconseguir un major ambient festiu i nadalenc, l'ajuntament assumirà els costos de la il·luminació en nous carrers i places. La contractació del servei ha eixit hui mateix a licitació pública per un import de 29.500 euros sense IVA, en el qual s'inclouen, a més, les despeses d'il·luminació durant la Festa Major i els Moros i Cristians.

Per a les festes nadalenques d'enguany, l'ajuntament ha previst instal·lar decoració en arbrat en l'esplanada de Cervantes, l'avinguda de València amb carrer de Loreto i les places de Valgamedios, Cholet, Jaume I i Benidorm.
Així mateix, es decoraran amb arcs lluminosos els carrers de Diana, Cop, Magallanes, Carlos Sentí, Colón, Sagunt, Patricio Ferrándiz, en el tram comprès entre la plaça de l’Arxiduc Carles i el carrer de Diana, la Mar, Quevedo, Marqués de Campo i la plaça de l’Arxiduc Carles. Finalment, es col·locaran cartells lluminosos en la plaça de la Constitució i els accessos a la ciutat per l'avinguda d'Alacant, Castell d’Olimbroi i el camí de Gandia.

El període d'il·luminació i manteniment serà el comprès entre els dies 6 de desembre de 2018 i 6 de gener de 2019.

D'altra banda, per a la Festa Major i la festa de Moros i Cristians, la il·luminació serà la tradicional d'arcs lluminosos en el carrer del Marqués de Campo. En la Festa Major 2019 el període d'il·luminació i manteniment serà el comprès entre el 5 i el 14 de juliol de 2019 i en Moros i Cristians hi haurà il·luminació decorativa en Marqués de Campo del 2 al 16 d'agost.

Altres noticies
imprimir