• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

El termini de matrícula per a les classes de valencià gratuïtes que ofereix el departament municipal de Normalització Lingüística comença el 20 de novembre

16/11/2018

El Departament de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Dénia posa en marxa un any més les classes de valencià gratuïtes adreçades a la població adulta. El període d’inscripció és des del 20 de novembre fins al 14 de desembre.

Tenint en compte l’adaptació dels certificats oficials de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora al Marc Comú de Referència per a les Llengües, s’impartirà des del nivell A1 al C2 (l’antic superior). El nivell A1 és el més bàsic, que permet atendre les primeres necessitats comunicatives en situacions quotidianes, per tant està adreçat sobretot a aquelles persones que volen començar a aprendre valencià. És l’únic curs que, en finalitzar-lo, s’emet el certificat acreditatiu; per a la resta de nivells sí que és necessari presentar-se a l’examen que convoca la JQCV.

Les classes s’impartiran en les instal·lacions de Joventut de Ronda Muralles en horari de matí, des del 14 de gener fins al mes de juny.

Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud d’inscripció en el registre general de l’Ajuntament (Oficina d’Atenció al Ciutadà) a la plaça de la Constitució 10, o a través dels mitjans telemàtics establits en la seu electrònica de l’Ajuntament (https://oac.denia.es).


Per a més informació cal contactar amb el departament de Normalització Lingüística al telèfon 966467007 o bé al correu electrònic: normalitzacio@ayto-denia.es.

Altres noticies
imprimir