• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Associacions de la ciutat participen en un taller gratuït sobre tramitació a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Dénia

21/11/2018

L’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb Creama Dénia, ofereix tallers gratuïts a associacions i col·lectius de la ciutat sobre la tramitació amb el certificat digital a través de la seu electrònica. Es tracta d'un taller eminentment pràctic, d'unes tres hores de durada, que s'imparteix en l'Aula d'Informàtica de l'oficina de la Diputació d'Alacant a Dénia.

Creama Dénia dissenya, imparteix i avalua els tallers, que tenen com a objectiu familiaritzar als assistents amb la seu electrònica de l’Ajuntament de Dénia i formar-los perquè adquirisquen les habilitats necessàries per a realitzar tràmits amb l'administració local de manera telemàtica.

La setmana passada es va impartir un d'aquests tallers amb la participació de les associacions Peña Flamenca Miguel Poveda, l'Associació de Diabètics de Dénia i comarca, la Colla del Cànter, ECCP Cultura Clásica, la Colla La Xareta, l'Associació de Tai-txi i Manos Unidas.

A partir de gener està previst obrir aquesta iniciativa de formació gratuïta al públic en general. Les persones interessades poden informar-se en les oficines de Creama Dénia (carrer del Nou d’Octubre, s/n).

Altres noticies
imprimir