• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Noves actuacions del pla municipal d'asfaltat de 2018

28/11/2018

Dins del projecte municipal d'asfaltat i rehabilitació de carrers de 2018, la setmana pròxima començaran els treballs de millora en els carrers de Sagunt, Pont i Germans Maristes, dins del nucli urbà, els carrers d’Io i Júpiter, en les Rotes i el carrer de Venus, en la zona del Montgó.

Les obres han sigut adjudicades en Mesa de Contractació a l'empresa Pavasal, per un pressupost de 89.980,53 euros, IVA exclòs, i tenen un termini d'execució d'un mes.

Els carrers en les quals es va a actuar presenten totes el paviment en mal estat i, en la majoria dels casos, nombrosos clots.

El carrer de Sagunt té un paviment molt deteriorat, excepte en la zona de l'encreuament amb Patricio Ferrándiz, que es va asfaltar posteriorment. Els carrers del Pont i dels Germans Maristes presenten la mateixa problemàtica. En aquesta última, s'asfaltarà únicament la calçada de dos carrils de circulació que transcorre paral·lela al recinte firal de Torrecremada.

Quant al carrer de Venus, en la zona del Montgó, es pavimentarà el tram pendent d'asfaltar i, a més, es durà a terme l'esbrosse de la zona. També es fresarà el paviment asfàltic existent en l'encreuament amb el camí de les Troies.

Els carrers d’Io i Júpiter, de les Rote, presenten zones d'asfalt molt deteriorat i altres zones amb clots ocasionats per les arrels dels arbres, deficiències que se solucionaran amb els treballs previstos.

Altres noticies
imprimir