• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

El mar i la pesca centren la temàtica del concurs fotogràfic Tercera Edat 2019

Poden participar totes les persones jubilades residents a Dénia, la Xara i Jesús Pobre

11/12/2018

La Regidoria del Major ha convocat una nova edició del concurs fotogràfic Tercera Edat, “després del bon acolliment que va tenir la primera convocatòria, en la qual van participar onze persones amb 22 fotografies presentades”, segons ha anunciat hui la regidora Elisabet Cardona.

La convocatòria de 2019 se centra en la temàtica “El nostre mar i la pesca”, cercant imatges que mostren diferents visions sobre l'activitat pesquera o sobre les activitats d'oci que es poden dur a terme en la nostra costa, “dos signes d'identitat de la ciutat de Dénia”.

A diferència de la primera edició, en la qual solament podien participar persones matriculades en els tallers d'Aules de la Tercera Edat, en la convocatòria de 2019 la regidoria ha decidit ampliar les possibilitats de participació a totes les persones jubilades que residisquen a Dénia, la Xara i Jesús Pobre, sempre que no hagen sigut o siguen professionals de la fotografia.

Cada participant podrà presentar un màxim de tres obres, que hauran de ser pròpies, originals i inèdites. La tècnica és lliure i es poden presentar tant fotografies en color com en blanc i negre, muntades sobre cartó ploma de 40 per 50 centímetres.

La inscripció podrà realitzar-se del 7 de gener al 5 d'abril de 2019 en l'oficina de les Aules de la Tercera Edat situada en el Centre Social de Dénia.

En un acte previst el 12 d'abril de 2019, a partir de les 18 hores, en la sala d'oci del Centre Social, es farà pública la decisió del jurat, es lliuraran els premis del concurs i s'inaugurarà una exposició de treballs seleccionats, que es podrà visitar fins al 3 de maig.

Les bases estableixen un primer premi valorat en 150 euros, patrocinat per Carrefour; un segon, valorat en 100 euros, que patrocina Ràdio Dénia SER, i un tercer premi consistent en la matrícula anual gratuïta per a dos tallers del curs d'Aules de la Tercera Edat 2019/2020, valorada en 60 euros, que aporta l’Ajuntament de Dénia. Així mateix, tots els concursants rebran un diploma de participació.

Elisabet Cardona ha animat a participar a totes les persones majors a les quals els agrade la fotografia, subratllant que solament necessiten equipar-se amb una càmera o un telèfon mòbil, gaudir del que veuen i capturar el moment en una imatge.

Altres noticies
imprimir