• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Dénia rep el certificat d’adhesió a XarxaSalut

14/12/2018

L'alcalde, Vicent Grimalt, i la regidora de Sanitat, Cristina Morera, han rebut de mans del director del Centre de Salut Pública de Dénia, Pascual V. Martí Miralles, el certificat d'adhesió de l’Ajuntament de Dénia a XarxaSalut que atorga la Direcció general de Salut Pública.

XarxaSalut és la xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana adherits al IV Pla de Salut de la Comunitat amb el compromís de desenvolupar les accions de promoció de la salut local emmarcades en aquesta iniciativa de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Aquest compromís per part dels municipis, a més de la fase inicial d'adhesió en sessió plenària, compta amb el desenvolupament d'accions de promoció de la salut des d'una perspectiva intersectorial, de participació comunitària i d'equitat.

A més de contemplar la salut en totes les polítiques i reduir les desigualtats en salut, incorpora l'enfocament de salut positiva i dels actius per a la salut, que persegueix fer fàcils i accessibles per a les persones les opcions orientades al benestar i la salut.

El Departament de Salut de Dénia, que comprén 32 municipis, ja compta actualment amb l'adhesió de 20 municipis i hi ha uns altres més que es troben en procés d'adhesió. Alguns dels municipis adherits, inclòs Dénia, ja estan desenvolupant les diferents etapes que contempla XarxaSalut per a millorar la salut i la qualitat de vida de la població.

Altres noticies
imprimir