• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Recepció als participants del projecte Erasmus+ VleaRning que coordina el col·legi Paidos de Dénia

25/01/2019

Els regidors Óscar Mengual, Cristina Morera i Vicent Crespo van rebre ahir a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia als representants dels centres associats al projecte Erasmus+ VleaRning, que coordina el col·legi denier Paidos.

Es tracta d'un projecte europeu que té com a objectiu adaptar i introduir la realitat virtual i la realitat augmentada en els col·legis. L'alumnat serà el centre actiu del procés d'aprenentatge, ja que seran els propis alumnes de Secundària els qui desenvolupen els seus projectes aplicant la realitat virtual i augmentada perquè tots els recursos que elaboren puguen ser utilitzats pels escolars de Primària.

Els socis de Paidos en aquest nou projecte, que es desenvoluparà en 2019 i 2020, són l'Associació d'Investigació de la Indústria del Joguet, connexes i afins (AIJU), que ofereix el suport tècnic, i els col·legis The Academy at Shotton Hall (Anglaterra), Vizmarje (Estònia) i Säynätsalon (Finlàndia).

Els representants dels centres associats han visitat Dénia del 23 al 25 de gener per a participar en la reunió d'arrencada del projecte, que inclourà, entre altres, activitats que seran realitzades en el propi centre amb l'alumnat, mobilitats curtes de 5 dies i unes altres de major durada amb alumnat de tots els països socis i mobilitats de treball en les quals es reuniran professorat i personal de l’AIJU per a anar donant-li forma al projecte.

En tota Espanya han sigut aprovats 36 projectes Erasmus+ KA201, entre els quals es compta el VleaRning. Dels 8 aprovats en la Comunitat Valenciana, només VleaRning és coordinat per un centre escolar, i no per institucions.

Altres noticies
imprimir