• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Reordenació del trànsit amb motiu de l'asfaltat de vials en la plaça de l’Arxiduc Carles

15/02/2019

Els treballs d'asfaltat dels vials afectats per les obres de remodelació de la plaça de l’Arxiduc Carles –la Via, Patricio Ferrándiz i el que envolta la plaça- es duran a terme del dimecres 20 al divendres 22 de febrer.

Aquests dies, s'impedirà el pas de trànsit rodat per la zona, desviant els vehicles que procedeixen de l'avinguda d'Alacant en sentit al centre de la ciutat pel carrer de Sagunt i l'avinguda del Marquesat. Les interseccions dels carrers de Sagunt i Moixent amb Patricio Ferrándiz i del carrer de Cartagena amb l'avinguda d'Alacant es tancaran al trànsit.

Així mateix, el carrer de la Via es tallarà en l'encreuament amb el carrer de Diana, obligant als vehicles a circular en direcció a Patricio Ferrándiz i el passeig del Saladar. Al carrer de Quevedo es permetrà circular fins a l’encreuament amb Sant Josep i es tancarà al trànsit el tram que resta fins al carrer dels Germans Ferchen. Així mateix, els cotxes que provinguen del carrer de Montcada no podran girar per Germans Ferchen i hauran de continuar per Historiador Palau i Colón.

Aquests talls i desviaments de trànsit afectaran les zones de càrrega i descàrrega del carrer de la Via número 2, Patricio Ferrándiz números 4-6 i número 20 i l'avinguda d'Alacant número 2-4.

Adequació del solar de l'antic ambulatori

D'altra banda, dilluns que ve comencen els treballs de condicionament del solar de l'antic ambulatori del carrer de Marqués de Campo, que l'Ajuntament de Dénia va adquirir el mes de desembre passat, per a la pròxima obertura al públic, mentre es determina quina actuació urbana es durà a terme en aquesta superfície de 900 metres quadrats situada en el centre de la ciutat.

Els treballs consistiran en la neteja del solar, la regularització del sòl per a dotar-lo dels pendents necessaris per a evitar l'acumulació d'aigua i l'acabat superficial del ferm amb una capa d'arena d’alber. També s'habilitarà una rampa d'accés i es col·locaran cinc bancs i papereres.

Quan finalitzen aquests treballs, es retirarà la tanca perimetral del solar i s'instal·laran tanques únicament en aquelles zones on, pel desnivell existent entre les voreres i el solar, siga necessari col·locar-les.

El pressupost d'aquesta actuació de condicionament ascendeix a 9.411 euros, IVA exclòs.

Altres noticies
imprimir