• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

La batalla entre zombis i supervivents tornarà a prendre els carrers de Dénia la nit del 6 d'abril

Joventut organitza de nou aquest joc de rol que, en l’edició anterior, va reunir a més de 500 participants

06/03/2019

La Regidoria de Joventut ha organitzat per al 6 d'abril pròxim una nova edició de la nit zombi, un joc de rol en el qual els participants han de tractar de sobreviure durant tota una nit en una ciutat infestada de zombis. La regidora Cristina Morera, acompanyada pel tècnic de Joventut, Joan Roselló, ha presentat hui aquesta nova edició, que té com a escenari els carrers de Dénia, els seus espais públics i també espais privats cedits per associacions i particulars.

Els participants juguen en equips de 10 o 12 persones que es repartiran per diferents zones de la ciutat per a evitar aglomeracions i han d'anar superant proves fins a arribar al final de l'experiència. Es pot participar com a supervivent o triar el paper de zombi. El joc començarà a les 23 hores i finalitzarà a les 5 de la matinada del diumenge 7 d'abril. Cristina Morera considera important recordar que els participants van identificats amb elements de diversos colors i només interactuen entre els qui llueixen aquests distintius i mai amb particulars aliens al joc.

La regidora de Joventut ha destacat que és una experiència que combina l'esport –es calcula que els participants recorreran uns 12 quilòmetres durant el joc- amb altres valors “molt interessants” com la coordinació, la interacció i el treball en equip, en una aposta de Joventut per oferir als joves i adolescents “un oci sa, divertit i alternatiu”.

En la posada en escena de la nit zombi participaran prop d'un centenar d'actors i actrius caracteritzats, que doten de gran realisme el joc. La responsable de Joventut confia que la participació d'enguany siga similar o superior a la de l'anterior edició, que va reunir a més de 500 jugadors.

Les entrades ja estan a la venda online en les páginas.www.eventoszombies.com, www.entradium.com i www.entradasatualcance.com. També es poden adquirir personalment en les dependències de Joventut Dénia (ronda de les Muralles, 42) i en les oficines de Correus.

El preu de la inscripció parteix de 19 euros i s'anirà incrementant segons s'acoste la data de l'esdeveniment, a excepció de les entrades que es compren en Joventut Dénia, que mantindran el mateix preu fins al dia del joc: 15 euros per a participar com a zombi i 20 euros per a jugar com a supervivent.

Altres noticies
imprimir