• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Majors

Aules de l'Experiència

Les Aules de l'Experiència, aules de la tercera Edat són un lloc de trobada, de diàleg, de convivència i de participació, on les persones majors augmenten la seua autoestima, milloren el seu equilibri i harmonia, seguixen actives i compromeses amb la dinàmica social i cultural.

En les Aules de l'Experiència de Dénia, se centra la formació integral de les persones majors a través d'activitats compreses en tres àrees:

  • Àrea d'Humanitats on figuren els tallers d'Història de l'art, Informàtica, Castellà, Anglés, Teatre , Psicologia i el taller Memòria i de Repàs.
  • Àrea plàstica i creativa, on s'inclouen els tallers de Pintura, Bolillos, Patch work, Ceràmica i Vidriera (tècnica tiffany).
  • Àrea d'activitats físiques, que engloba, Ioga, Esquena Sana, Gimnàstica,  Taichi i Balls de Saló.

Activitats aules

Durant el curs cada taller realitza un viatge o excursió, relacionat amb la seua matèria; també s'oferixen conferències, cursets i seminaris, es realitza un periòdic mensual a càrrec dels alumnes d'informàtica i a final de curs es realitza la setmana cultural, on tots els alumnes participen i ens oferixen una mostra d'allò que s'ha aprés durant el curs. També s'inaugura una exposició final dels treballs creatius.

El caràcter no reglat, de les activitats que conformen este pla d'estudis, permet que cada persona opte per aquelles matèries que mes els satisfan.

Estes matèries porten com a intenció, proporcionar una ocupació relaxada i productiva durant el temps d'oci, de les persones que participen en l'Aules.

Durant l'estiu es facilitarà en els diferents Centres de Barri informació sobre els dies i horaris per matricular-se. Al setembre es formalitzen les matrícules i A l'Octubre comencen les classes.

Cada alumne podrà matricular-se a dos tallers amb possibilitat de matricular-se en un 3er taller, una vegada començades les classes. La forma de pagament pot ser per trimestres o tot el curs en un sol pagament.

Espais on s'impartixen tallers:

  • Centre Social, Centre de Barri Sertori i Centre de Barri Oeste. En els tres s'impartixen activitats físiques, creatives i d'humanitats.
  • Torrecremada: Es realitzen els tallers de Vidriera i Ceràmica .
imprimir

Adreça:
Centro social - C/ Calderón núm. 4 - 2n Pis

Telèfon:
96 642 61 65

e-mail:
aulasexperiencia@ayto-denia.es

Més info..