Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Deu joves menors de 30 anys comencen hui a treballar a l’Ajuntament de Dénia per mitjà del programa EMPUJU 2022

L'Ajuntament de Dénia ha contractat deu persones aturades menors de 30 anys, que s’incorporen hui als seus llocs de feina, gràcies a la concessió d'una subvenció del programa EMPUJU 2022 de foment d'ocupació de Labora que ha estat gestionada per Creama-Dénia. La quantia subvencionada ascendeix a un total de 120.005,56 euros, que es destinaran a sufragar part dels costos salarials i de seguretat social dels joves, que es contractaran a jornada completa durant un període de 12 mesos.

 

Les persones contractades ocuparan els llocs següents: 7 auxiliars administratius que treballaran als departaments de Protocol, Benestar Social, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, l’Oficina d’Estratègies, Policia Local, la residència de persones majors i el Mercat municipal; 1 auxiliar de bugaderia; 1 periodista i 1 informàtic.

 

L'objectiu d'esta subvenció és oferir una oportunitat de treball als joves en entitats locals amb la finalitat de millorar l'ocupació i facilitar l'adquisició d'experiència laboral en l'àmbit de la seua formació. Este programa EMPUJU està englobat en el projecte Avalem Experiència Plus de la Generalitat Valenciana i està cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Subvenció EXPLUS 2022

D’altra banda, el 2 d’agost passat es van incorporar a treballar a l'Ajuntament de Dénia onze persones desocupades, amb un mínim d’edat de 30 anys, en virtut d’una altra subvenció de Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació, gestionada també per Creama-Dénia.

Aquesta subvenció ascendeix a un total de 211.000 euros que es destinaran al finançament de part dels costos salarials de les persones treballadores. La contractació és a jornada completa durant un període de 12 mesos.

Aquesta actuació s'emmarca dins del pla Avalem Experiència Plus, està cofinançada pel Fons Social Europeu Plus i té com a objecte la concessió de subvencions destinades a la contractació, per part de corporacions locals de la Comunitat Valenciana, de persones desocupades que tinguen almenys 30 anys d'edat, per tal de millorar l’accés a l’ocupació de les persones aturades de llarga duració i dels grups més desfavorits.

 


Deu joves menors de 30 anys comencen hui a treballar a l’Ajuntament de Dénia per mitjà del...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina