Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Recepció a alumnat i professorat d'un centre eslové que participa en un programa Erasmus amb el col·legi Raquel Payá

El Raquel Payá ha rebut aquests dies als tres estudiants i cinc professors eslovens d'educació especial acollits en la seua primera experiència com a receptor d'estudiants dins del programa Erasmus. Hui han visitat l'ajuntament, on han sigut rebuts pel regidor de Cultura, Raúl García de la Reina i la regidora d'Educació, Melani Ivars, amb el director del CEE Raquel Paya, Miquel Ivars, i un altre personal del centre denier.

Els alumnes del centre d'educació especial eslové Cirus Vipava, situat a la vall de Vipava (prop de la frontera amb Itàlia), han pogut gaudir d'activitats d'estimulació sensorial, a més d'haver experimentat una completa immersió en la cultura valenciana. Les activitats culturals han anat orientades a descobrir a alumnes i professors una cultura que ha resultat no distar tant de la seua, segons ha comentat una de les responsables eslovenes durant l'acte.

L'any passat el viatge va ser en la direcció contrària: quatre alumnes i sis monitors del Raquel Payá es van desplaçar a Eslovènia. Prèviament, s'havia realitzat una visita per a conéixer la manera de gestionar del centre eslové. Tots dos centres intenten aprendre del funcionament d'altres escoles, a més de brindar als seus alumnes l'oportunitat de conéixer altres cultures dins del marc europeu. En paraules del director del Raquel Payá, “aquest és un projecte molt bonic per a uns alumnes que normalment no s'anirien en un programa Erasmus”.

Cuinar i degustar una paella o una eixida en catamarà per a visitar la reserva marina són algunes de les activitats en les quals participarà el grup eslové durant aquesta setmana.

 

Recepció a alumnat i professorat d'un centre eslové que participa en un programa Erasmus...
Recepció a alumnat i professorat d'un centre eslové que participa en un programa Erasmus...
Recepció a alumnat i professorat d'un centre eslové que participa en un programa Erasmus...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina