Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Les regidories de Cultura, Medi Ambient i Normalització Lingüística presenten la programació d’Activitats en família per a la temporada 2018/2019

La campanya 'Activitats en família', la proposta d’oci familiar per als matins dels diumenges que organitzen les regidories de Cultura, Medi Ambient i Normalització Lingüística, compleix 15 anys. Este matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Dénia la programació per a la temporada 2018/2019, un total de 28 activitats gratuïtes dirigides al públic familiar que inclouen teatre, dansa, música, cinema i visites guiades per indrets d’interés històric i paisatgístic. Hi col·laboren en esta edició la Diputació d’Alacant, la FUNDEM, el parc natural del Montgó i l’Institut Valencià de Cultura. Han participat en la presentació el regidor de Medi Ambient, Josep Crespo, la tècnica de Cultura, Maribel Font, la tècnica de l’Oficina de Promoció del Valencià, Mar Reus, i el coordinador d’Educació Ambiental de la Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Rafa Urios.

En l’apartat d’activitats culturals, s’han programat actuacions de teatre i de teatre de titelles, amb companyies valencianes professionals i la participació d’un grup de la ciutat, Tarannà Teatre, que posarà en escena L’illa del tresor (10 de febrer de 2019). Hi haurà també dansa i, per primera vegada, un espectacle de circ. L’oferta cultural es completa amb els concerts que protagonitzaran la Jove Orquestra de la Marina Alta, la banda juvenil de l’Agrupació Artística Musical de Dénia, l’alumnat del Conservatori Tenor Cortis de Dénia i la Colla del Cànter, totes formacions de Dénia i de la comarca. I, des del Servei d’Arqueologia i Museus s’han organitzat cinc visites guiades que descobriran als participants el palau del comte de Dénia i duc de Lerma i l’església de Santa Maria i el fossar de la Vila, al castell de Dénia; el barri de Baix la Mar i el Raset en temps del duc de Lerma; la Marineta Cassiana i la història de l’enfonsament de la fragata “La Guadalupe” al 1799. Per a participar en estes visites guiades cal fer una reserva al telèfon 96 642 02 60.

La Regidoria de Medi Ambient ha coordinat les excursions del programa, que recorreran indrets d’interés paisatgístic i natural de Dénia, altres poblacions de la Marina Alta i, fins i tot, la curiosa ruta per l’entorn natural de Carrícola, al peu del Benicadell, jalonada de creacions artístiques integrades al paisatge (14 d’abril). Es tracta d’itineraris amables, de dificultat baixa, recomanats per a participants majors de 6 anys. És necessari fer una inscripció prèvia enviant un correu amb el nom complet, edat i telèfon de contacte a deniaviva@ayto-denia.es

El departament de Normalització Lingüística ha programat per a enguany tres activitats en família en valencià. La primera és el teatre de titelles On estan els monstres?, de la companyia Disparatario (28 d’octubre), amb què tanquen la campanya d’animació lectora que va començar la setmana passada coincidint amb la visita del Bus de la Llengua. I, per als dies 25 de novembre i 30 de desembre, s’ha organitzat la projecció de les pel·lícules La revolta dels contes i Orm al Regne de la Neu, respectivament.

La programació sencera es pot consultar punxant ací. També està disponible a l’Agenda d’activitats de la web de l’Ajuntament de Dénia i de Turisme Dénia i als fullets de mà que enguany ha dissenyat la dissenyadora gràfica deniera Nina Llorens. Els fullets estan disponibles als edificis municipals i, a més, des de hui es repartiran pels centres escolars de Dénia, gràcies a la col·laboració del grup Tarannà Teatre.
 

Les regidories de Cultura, Medi Ambient i Normalització Lingüística presenten la programació...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina