Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Bicicletes solidàries per a Condenados al bordillo

Angers- Cholet- Dénia 2019

La cinquena carrera solidària Angers-Cholet-Dénia 2019 va començar el 31 de maig passat. Els ciclistes Jaco Prezelin, Philippe Jallais, Raphaël Sauleau, Christophe Jegou, Stephane Bernaudeau, Vincent Guérin, Jean-Philippe Prezelin i Franck Garanger van partir des d'Angers (França) per a recórrer els 1.210 quilòmetres de distància que els separen de Dénia i col·laborar amb l'Associació comarcal Condenados al Bordillo.

Aquest repte esportiu, ple de solidaritat, s'ha realitzat en els anys 2011, 2013, 2015, 2017 i ara, en el 2019, i té com a objectiu visualitzar i conéixer els diferents projectes que duu a terme Condenados al bordillo dirigits a la inclusió del col·lectiu de les persones amb capacitats diferents, així com la recaptació de fons per al seu funcionament. L'Associació francesa “Els amics d'Elsa” també rebrà una col·laboració d'aquesta gesta esportiva.

Tot va començar l'any 2010 quan Franck Garanger, ànima i únic ciclista que ha estat present en totes les edicions, es va interessar i va empatitzar amb els projectes que realitza Condenados. Franck pertany a l'associació francesa Entraid 49, formada per corredors de llarga distància. Aquesta entitat és l'encarregada d'aconseguir els patrocinadors i d'organitzar la carrera. Tots els seus membres realitzen proves d'ultra distància per a recaptar fons amb finalitats solidàries. El seu esperit esportiu i aventurer i el seu amor per la muntanya els impulsa a realitzar tot tipus de reptes esportius solidaris.

L'arribada dels ciclistes a Dénia serà el dissabte 8 de juny i des de Condenados es convida a tothom a participar en l'arribada i la rebuda a aquests esportistes solidaris.

Tots els amics, simpatitzants i col·laboradors de l'associació poden participar de dues maneres:

-Amb bicicleta, acudint de 10.30 hores a 10.45 hores a l'IES Maria Ibars per a recórrer els últims metres pels carrers de Dénia al costat dels ciclistes, escortats per la Policia Local.

-O bé, esperant l'arribada de la comitiva a les 11 del matí a la plaça de la Constitució.
 
 Bicicletes solidàries per a Condenados al  bordillo
 Bicicletes solidàries per a Condenados al  bordillo

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina