Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El Museu de la Mar de Dénia rep més de 67.000 visites des que va obrir les portes a mitjan del mes de juny

El Museu de la Mar de Dénia, ubicat en l’edifici de l’antiga llotja de peix, al port de la ciutat, ha rebut des que va obrir les portes al públic el 14 de juny passat un total de 67.395 visitants, segons dades facilitades pel Servei Municipal d’Arqueologia i Museus. Durant el mes de juliol han visitat la instal·lació un total de 21.357 visitants i durant l’agost n’han sigut 23.038.

Aquesta nova oferta cultural i museística de la ciutat ha assolit, doncs, molt bona acollida entre veïns i visitants, en presentar continguts mai tractats, ser d’accés gratuït i, a més a més, per ubicar-se en un punt neuràlgic de pas, al centre de la façana marítima de Dénia.

El símbol per excel·lència del patrimoni de la ciutat, el castell, també ha registrat un bon nombre de visites durant este estiu. Al mes de juliol han gaudit d’este Bé d’Interés Cultural un total de 17.750 persones i a l’agost la xifra ha augmentat fins als 23.414 visitants comptabilitzats.

El Museu Arqueològic que es troba al cim de la fortalesa es visitat pel 44% de les persones que hi accedeixen. El nombre de visites a este museu durant juliol i agost ha ascendit a 18.687.

 
 
 
El Museu de la Mar de Dénia rep més de 67.000 visites des que va obrir les portes a mitjan d...
Anar al principi de la pàgina