Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Recta final de projecte ERASMUS+ “Youth4Food” en Parma

Els dies 9 i 10 de setembre de 2019 es va celebrar a Parma (Itàlia) l'última reunió tècnica del Projecte Erasmus “Youth4Food-Joves per a una gastronomia creativa i sostenible”. Aquesta iniciativa finalitza el 30 de setembre de 2019, i, després de dos anys de funcionament, es troba en la fase d'avaluació de resultats.

A la reunió van assistir les cinc ciutats creatives de la gastronomia que participen en “Youth*Food”: Bergen, Parma, Gaziantep i*Östersund; i, en representació de Dénia, Floren Terrades, director de l'Oficina de la Innovació i de la Creativitat, i Jaume Ginestar, professor de turisme de l'IES Maria Ibars.

A partir del 30 de setembre, les ciutats disposen de dos mesos per a l'elaboració de l'informe final, data en la qual es donaran a conéixer els objectius aconseguits i les accions dutes a terme. Precisament, una de les últimes accions consistirà en la visita a Dénia d'una delegació de Gaziantep (Turquia), formada per estudiants i professors, en l'última setmana del mes de setembre.

Al mateix temps, la reunió va servir per a estudiar la possibilitat d'accedir a nous fons de la Unió Europea, i així donar continuïtat a algunes de les necessitats detectades al llarg d'aquests dos anys relacionades amb la formació, el turisme sostenible i la innovació agroalimentària.
Recta final de projecte ERASMUS+ “Youth4Food” en Parma
Recta final de projecte ERASMUS+ “Youth4Food” en Parma

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina