Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El 10é aniversari de Saborea España reuneix a Madrid als 20 destinacions gastronòmiques que conformen la plataforma

L'alcalde i la presidenta d’Aehtma, productors locals i el xef José Manuel López, de Peix i Brases, integren la delegació de Dénia

Saborea España ha complit els seus primers deu anys i ho ha celebrat amb una festa a Madrid en la qual s'han reunit els 20 destinacions gastronòmiques que conformen la plataforma, entre les quals es troba Dénia.

Durant la trobada, els convidats -entre els quals es trobaven autoritats, cuiners de renom com Susi Díaz, Joaquín Felipe i Ramon Freixa, la plana major de Madrid Fusión (José Carlos Capel, Benjamín Lana i Lourdes Planas), així com gran nombre de periodistes gastronòmics i de viatges- van poder delectar-se amb els plats oferits i elaborats per xefs procedents de diferents punts d’Espanya.

La delegació deniera ha estat integrada per l'alcalde, Vicent Grimalt, la presidenta d’Aehtma, Cristina Sellés, Mara Bañó, propietària del celler Les Freses, i el cuiner José Manuel López, del restaurant Peix i Brases, que va presentar en la degustació una tapa de cremós de gamba roja amb xarrup d'arrop. La nostra destinació també ha promocionat en aquesta trobada de Saborea productes locals com l’Arròs Dénia, les coques tradicionals, la gamba roja de Dénia i el vi moscatell, de la mà de Les Freses.

Durant la gala, es va fer balanç d'aquests 10 anys i es va manifestar la intenció de continuar promocionant el turisme gastronòmic d'España durant molts anys més.

El 10é aniversari de Saborea España reuneix a Madrid als 20 destinacions gastronòmiques que ...
El 10é aniversari de Saborea España reuneix a Madrid als 20 destinacions gastronòmiques que ...
El 10é aniversari de Saborea España reuneix a Madrid als 20 destinacions gastronòmiques que ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina