Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia ofereix una comanda de gestió per a la neteja de la platja a l’Ajuntament dels Poblets

L’Ajuntament de Dénia ha oferit una comanda de gestió per a la neteja de la platja a l’Ajuntament dels Poblets durant la reunió de treball que ha tingut lloc este matí a Dénia.

Segons ha explicat l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, “no és la primera vegada que oferim als Poblets la possibilitat de transferir els diners de la despesa de netejar els 700 metres de la platja colindants amb el terme municipal per tal que siga l’Ajuntament dels Poblets el que gestione directament la neteja”.

L’alcalde també ha demanat en la reunió a l’alcaldessa dels Poblets, Carolina Vives, que retire l’expedient d’alteració del terme municipal de Dénia respecte als 700 metres de platja colindants amb el terme municipal dels Poblets.

En la reunió de treball han estat presents, els alcaldes de Dénia i Els Poblets, Vicent Grimalt i Carolina Vives, els regidors de l’Ajuntament de Dénia Maria Josep Ripoll i Pepe Doménech, la secretària municipal de l’Ajuntament dels Poblets i una lletrada de la Secretaria municipal de l’Ajuntament de Dénia.

 

 

 
L’Ajuntament de Dénia ofereix una comanda de gestió per a la neteja de la platja a l’Ajun...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina