Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Nou curs d'anglés gratuït per a persones desocupades en Creama Dénia

Gràcies a dues resolucions aprovatòries de LABORA, Creama Dénia ha pogut oferir, per primera vegada, cursos d'anglés subvencionats a persones desocupades inscrites en el servei valencià d'ocupació LABORA.

En els mesos de novembre i desembre de l'any passat es va impartir un curs d'anglés nivell A-1 per a persones que no tenien cap coneixement previ de l'idioma.

I des del 7 de gener fins a l’11 de març pròxim s'està impartint un de nivell A-2. El curs, impartit pel professor Ignacio Miranda, té una duració de 190 hores. Les classes es desenvolupen a l'aula de formació de Creama Dénia, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 13 hores.

A aquest curs han pogut accedir persones inscrites en LABORA que havien sol·licitat cursos d'anglés en aquests nivells en la seua demanda de formació. A més, en aquest cas, en ser dos cursos correlatius en nivell s'ha donat l'oportunitat que 4 persones que havien realitzat el primer curs de nivell A-1 hagen pogut continuar el seu itinerari formatiu amb el nivell A-2. Això possibilita que persones que no tenien cap coneixement d'anglés puguen posicionar-se per a iniciar un nivell B-1.

CREAMA-Dénia, compta amb l'acreditació per part del LABORA per a impartir els nivells d'anglés A-1, A-2, B-1 i B-2. Recentment, el servei valencià d'ocupació ha publicat la convocatòria de cursos per a 2020 i és intenció de Creama Dénia continuar impartint aquests cursos d'anglés en els nivells B-1 i B-2 per a continuar oferint opcions a les persones que vulguen millorar o ampliar el seu anglés partint de diferents nivells.

 
Nou curs d'anglés gratuït per a persones desocupades en Creama Dénia

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina