Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Reunió amb els directors generals de Ports, Transport i Urbanisme

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i la regidora de Territori i Qualitat Urbana, Maria Josep Ripoll, s'han reunit hui amb el director general de Ports, Emilio Miguel Obiol; la directora general d'Obres Públiques i Transport, Roser Obrer; i el director general Urbanisme, Vicente J. García, per a abordar el pla d’ordenació del port en què treballa la Generalitat amb l’objectiu de concretar els usos encara pendents de desenvolupament en la zona portuària.

El director general de Ports ha manifestat la voluntat que el desenvolupament d'aquest projecte es faça comptant amb la participació de l'ajuntament, en sintonia amb les declaracions que va fer la setmana passada a Dénia el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Per la seua part, Maria Josep Ripoll ha avançat que la idea del consistori és que els usos siguen "públics i sempre en consonància amb la ciutat, evitant crear situacions de competència amb l'activitat econòmica local".

Durant la trobada, també s'ha acordat treballar conjuntament per a agilitzar l'estudi de la millora dels accessos al port i el desenvolupament de la ronda nord.

 
 
Reunió amb els directors generals de Ports, Transport i Urbanisme

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina