Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Reunió amb els equips directius dels centres de primària i secundària de Dénia

L'alcalde, Vicent Grimalt, i la regidora d'Educació, Melani Ivars, es van reunir a principis de setmana, per mitjans telemàtics, amb els equips directius dels centres docents de primària i secundària per a interessar-se per com està desenvolupant-se el curs en l'actual situació de confinament i posar a disposició dels col·legis i instituts els recursos del consistori per a resoldre qualsevol incidència.

En aquest sentit, especialment des de l'àrea de secundària, es va demanar a l'ajuntament que s'estudie algún mitjà per a fer arribar a l'alumnat els materials (llibres i apunts) que es van quedar a les taquilles dels centres quan es van suspendre les classes presencials. En este sentit, els representants municipals van apuntar que, en casos molt puntuals, un agent tutor de la Policia Local pot portar al domicili de l'alumnat d'ambdós cicles el material que es va deixar al centre abans del confinament.

Així mateix, es va parlar d'aquell alumnat amb mancances de recursos informàtics al domicili per poder continuar la formació de manera telemàtica. Els instituts de la ciutat han fet arribar a la Conselleria d'Educació els llistats amb la relació d'estos alumnes i serà la conselleria l'encarregada de fer arribar al domicili de l'alumnat les tauletes.

En cas que part de l'alumnat quedara fora d'este repartiment, l'ajuntament buscaria la manera de facilitar-los el material informàtic que necessiten.

La propera reunió amb els representants dels centres educatius de la ciutat està convocada per al dimarts vinent.

 


 

Reunió amb els equips directius dels centres de primària i secundària de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina