Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El mercat de fruites i verdures dels divendres es trasllada al carrer de la Via amb 39 parades de venda

L'Ajuntament de Dénia ha decidit traslladar el mercat de fruita i verdura que se celebra a la ciutat els divendres al carrer de la Via per a garantir les condicions d'higiene i seguretat que estableix la Conselleria de Sanitat durant l'estat d'alarma provocat per la COVID-19 i que era inviable complir en el seu emplaçament habitual del carrer de Magallanes.

 

El mercat s'instal·larà al carrer de la Via, en el tram entre el carrer Càndida Carbonell (Museu del Joguet) i el carrer de Diana, des d'aquest divendres, 8 de maig, en el seu horari habitual. Hi haurà un total de 39 parades de venda, que guardaran les distàncies establides en la resolució de la conselleria. És a dir, hi haurà 6 metres de distància entre les dues fileres de parades; 2,5 metres entre els laterals de cada parada; els venedors d'una mateixa parada guardaran 2 metres de separació entre ells i es deixaran també 2 metres de separació entre la clientela, que no podrà tocar el gènere, i la parada.

 

La Regidoria de Mercats, en col·laboració amb la Policia Local, ha dissenyat un dispositiu de control dels accessos al mercat que permeta vigilar l'afluència per a evitar-hi aglomeracions.

 

L'entrada es farà pel Museu dels Joguets i l'eixida pel carrer de Diana. Els usuaris només podran moure's en un únic sentit, que es marcarà en el sòl amb pintura viària. S'habilitaran, a més, dues eixides d'emergència, fitades amb tanques, en la intersecció de la Via amb el carrer de Carlos Sentí.

 

Per a realitzar aquestes labors de vigilància i control es destinarà una patrulla de la Policia Local; conserges de l'ajuntament, que se situaran en l'entrada i s'encarregaran de portar el recompte de persones i facilitar al públic gel hidroalcohòlic i els elements de protecció necessaris; i una partida de 8 voluntaris de Protecció Civil que s'apostaran en l'accés per Càndida Carbonell, l'eixida del carrer de Diana, les dues eixides d'emergència i també recorreran a peu l'interior del mercat.

 

El mercat de fruites i verdures dels divendres es trasllada al carrer de la Via amb 39 parad...
El mercat de fruites i verdures dels divendres es trasllada al carrer de la Via amb 39 parad...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina