Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Biblioteca Pública de Dénia obri demà

La Biblioteca Pública Municipal de Dénia obri demà dijous, 14 de maig, després de dos mesos de tancament pel decret d'alarma. Ho farà amb un horari especial, més reduït que l'habitual: de dilluns a divendres, dissabtes tancat, de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores. A més, l'únic servei presencial disponible serà el de préstec i devolucions de material, així com el servei d’informació i orientació bibliogràfica.

Els usuaris no podran accedir a les sales ni a la col·lecció directament. Per a alleugerar les esperes i minimitzar els riscos, des de la Biblioteca se'ls aconsella realitzar amb antelació les peticions de material, preferiblement per correu electrònic, a l'adreça biblioteca@ayto-denia.es, o per telèfon al 96 578 36 65, perquè quan vagen el tinguen preparat per a la recollida. En les peticions, siguen per correu electrònic o per telèfon, s'ha d'indicar sempre el número de carnet de la biblioteca, que apareix baix el codi de barres del document identificatiu, així com el nom i cognoms de la persona interessada. El catàleg del material disponible es pot consultar en la pàgina http://xlpv.gva.es

El termini dels préstecs durant este període d'estat d'alarma s'amplia a 30 dies per a qualsevol tipus de material. Cada usuari es pot endur alhora un màxim de 8 llibres i de 6 DVD/CD/PC.

Tot el material retornat passarà una quarentena de 15 dies abans de tornar a estar disponible de nou per al préstec.

D'altra banda, l'Agència de Lectura de Baix la Mar romandrà tancada fins a nou avís Les devolucions de material de l'agència es poden fer, de manera excepcional, en la Biblioteca del carrer de Sant Josep.

La Biblioteca Pública de Dénia obri demà

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina