Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia convida tota la ciutadania a cuinar junts "la recepta per a eixir d'esta"

L'Ajuntament de Dénia llança hui en xarxes socials una nova campanya de Turisme l'objectiu de la qual no és promocionar Dénia de portes a fora, sinó mirar endins, implicar tots els deniers i denieres en un moviment comú, inclusiu, positiu, que ens faça sentir-nos part d'un tot, la nostra ciutat, i que ens transmeta la certesa que, units, podem eixir d'esta situació tan difícil que estem travessant.

A partir d'un tret que ens identifica dins i fora de les nostres fronteres, cuinar, la campanya proposa la participació de totes les denieres i els deniers, i els demana que aporten la seua recepta per a eixir d'esta. Una recepta en la qual tots som ingredients fonamentals i que hem de cuinar junts, perquè de nosaltres depén tirar endavant.

Com a targeta de presentació, la campanya "La recepta per a eixir d'esta" compta amb la col·laboració de sis dels millors cuiners i cuineres denieres per a desgranar quins són els passos perquè esta recepta triomfe.

Diana Cervera, Pep Romany, Miquel Ruiz, Rosa Martí, Mari Carmen Ripoll i Diego Mena ens parlen de comprar en els negocis dels nostres barris, en eixe xicotet comerç de proximitat que ens demostra dia a dia que Dénia és una gran família. També ens parlen d'unió, d'eixa que ens fa falta en estos moments per a reactivar l'economia local. I ens recorden que més prompte que tard tornaran els turistes i es trobaran una Dénia preparada per a rebre'ls i segura i convençuda que tot eixirà molt bé. Els missatges no s'obliden de recomanar-nos que no perdem mai els orígens i que ara és moment de cuidar els nostres majors, origen del que som. I, per últim, se'ns desvela el secret d'esta recepta, que no és un altre que el fet de preparar-la entre tots. Perquè si volem la recepta per a Dénia, no hi ha secret: #LaReceptaÉsDénia, com ens recorda el hashtag de la campanya. Este és l'enllaç al vídeo https://www.youtube.com/watch?v=93ZIwz_gnxY

Seguidament, es llançaran en xarxes els testimonis de persones que representen els diferents àmbits de la societat deniera i que també ens donaran la seua recepta per a eixir d'esta. Josep Miquel Mulet, de l'àrea de ciència i investigació; Mara Bañó, hostaleria i productors locals; Luis Silvestre, de turisme i comerç local; Safir Malonda, festes; Jimmy Higueras, solidaritat i inclusió; Nando Sendra, turisme actiu i esport; Carmen Paula Romero, cultura; Jaime Mezquida, comerç de proximitat i Sergio Dénia, publicitat i entreteniment.

I com en tota bona recepta, els ingredients han d'anar afegint-se a poc a poc, un a un, fins a formar un conjunt saborós. Per això, qualsevol veí o veïna de la ciutat està convidat a participar-hi. Com? Fent-se una fotografia, o un vídeo, en la cuina de sa casa, en què aparega amb una cullera de fusta a la mà, ja que este utensili tan habitual en les nostres cuines és el símbol escollit per a esta campanya, i pujant-la al seu perfil de Facebook, Instagram o Twitter, amb l'etiqueta #LaReceptaÉsDénia o #LaRecetaEsDénia i un comentari de suport i motivació per a la nostra ciutat. L'Ajuntament de Dénia anirà compartint les imatges etiquetades, amb les quals es muntarà un vídeo que publicarà al seu perfil en acabar la campanya.

Dénia convida tota la ciutadania a cuinar junts "la recepta per a eixir d'esta"
Dénia convida tota la ciutadania a cuinar junts "la recepta per a eixir d'esta"
Dénia convida tota la ciutadania a cuinar junts "la recepta per a eixir d'esta"

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina