Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Les sessions setmanals de cineclub es reprenen en l'autocine Drive-In l'1 de juny

És la primera activitat amb públic que la Regidoria de Cultura programa després del confinament

Transcorreguts dos mesos i mig des de l'inici de l'estat d'alarma provocat per la COVID-19 en les quals les activitats culturals amb públic van haver de quedar suspeses, la Regidoria de Cultura reprén l'agenda a partir de l'1 de juny, dia d'entrada en vigor de la fase 2 de desescalada.

I ho fa amb una activitat molt arrelada en la programació cultural anual, les sessions de cineclub que s'organitzen amb la col·laboració del Cine-Club Pessic Dénia. Gràcies a un acord amb la propietat de l'establiment, la temporada de cineclub d'enguany finalitzarà en l'autocine Drive-In de Dénia. Un espai emblemàtic per tractar-se del primer autocine de l'Estat espanyol, obert l'any 1979, i també per ser la primera sala de cinema del país que va reobrir les portes quan les pautes de desescalada ho van permetre, fa ara dues setmanes.

Les pel·lícules es projectaran els cinc dilluns del mes de juny, a les 22 hores. El preu de l'entrada és de 3 euros.

L'estrena de les sessions de cineclub en este nou emplaçament es farà amb una pel·lícula multipremiada en l'última edició dels Oscar, la sud-coreana Parásitos, del director Bong Joon-ho, premi a la millor pel·lícula, millor direcció, millor guió i millor pel·lícula estrangera.

La resta de la programació del mes s'anirà avançant en la web de Cultura Dénia i en xarxes socials.

A més, la Regidoria de Cultura ha començat a treballar en una proposta de programació d'estiu adaptada a la nova normalitat i presidida per la prioritat de garantir la seguretat de les persones.

Les sessions setmanals de cineclub es reprenen en l'autocine Drive-In l'1 de juny

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina