Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El diputat provincial d'Infraestructures visita Dénia per a conéixer els projectes amb què la ciutat opta a les ajudes del Pla Planifica

El diputat provincial d'Infraestructures i Assistència a Municipis, Javier Gutiérrez, s'ha reunit hui a Dénia amb l'alcalde, Vicent Grimalt, la regidora de Territori i Qualitat urbana, Maria Josep Ripoll, el diputat provincial i regidor de Dénia Óscar Mengual i altres membres de la Corporació municipal deniera per a conéixer de primera mà els projectes que la ciutat presentarà a les ajudes del Pla Planifica d'Inversions i Finançament en Infraestructures 2020-2023 de la institució provincial. Aquests projectes, presentats la setmana passada per l'equip de govern denier, consisteixen en la reurbanització de la glorieta del País Valencià i el seu entorn –els carrers de  Ramón y Cajal, Cop i el carreró de Morand- i la millora del ferm i canvi de les lluminàries a tecnologia led del carrer del Marqués de Campo. El pressupost global d'aquestes actuacions ascendeix a 1,3 milions d'euros.

El diputat d'Infraestructures ha visitat els espais on es projecten els treballs subvencionats pel Pla Planifica i, a continuació, ha recorregut també el carrer Major, la plaça de l'Oest, Pare Pere i la plaça del Tenor Cortis, on, a partir de setembre, començaran les obres de reurbanització cofinançades per la Diputació i l’Ajuntament de Dénia.

Finalment, Javier Gutiérrez ha visitat les obres de millora de l'accessibilitat de vianants que s'estan executant en el primer tram del camí de Sant Joan des del mes de juny passat i que conclouran dins de dues setmanes. Les obres, finançades íntegrament per la Diputació d'Alacant, consisteixen fonamentalment en l'ampliació de les voreres i la millora dels escocells existents.

El diputat d'Infraestructures ha expressat la seua enhorabona als representants municipals “pel concepte de ciutat i per la planificació que s'està desenvolupant”. Respecte als projectes que Dénia presentarà al Pla Planifica, ha assegurat que “faran que siga una ciutat més per a les persones i més habitable”.  El diputat ha remarcat que el Pla Planifica “és el major projecte inversor de la Diputació d'Alacant, amb més de 100 milions d'euros destinats per a tota la província” i ha destacat que, al cap i a la fi, “el que pretenem amb aquestes iniciatives és que eixos diners satisfacen les necessitats dels pobles alacantins i arriben a la ciutadania de la manera més equitativa i més transparent”.

L'alcalde de Dénia ha agraït al diputat provincial la seua visita a la ciutat i el seu interés pels projectes que està duent a terme l'equip de govern amb l'ajuda econòmica de la institució provincial. Així mateix, ha subratllat i agraït la col·laboració de les regidores de Ciudadanos en l’Ajuntament de Dénia, Susana Mut i Estefanía Schwamb, i el seu suport als projectes que Dénia presentarà al Pla Planifica, una vegada que el ple de la Corporació aprove en una sessió extraordinària demà sol·licitar que s'incloguen en el pla d'ajudes de la Diputació.

El diputat provincial d'Infraestructures visita Dénia per a conéixer els projectes amb q...
El diputat provincial d'Infraestructures visita Dénia per a conéixer els projectes amb q...
El diputat provincial d'Infraestructures visita Dénia per a conéixer els projectes amb q...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina