Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dispositiu especial de la Policia Local de Dénia per a garantir la seguretat en els locals d'oci nocturn

La Policia Local de Dénia iniciarà aquesta nit el dispositiu especial de vigilància i control de les aglomeracions i el compliment de les mesures de prevenció de la COVID-19 en els locals d'oci nocturn de la ciutat; mesures adoptades en coordinació amb l'empresariat del sector, amb el qual el comissari en cap de la Policia Local ha analitzat i valorat els possibles riscos i principals problemes que s'hi detecten per a evitar rebrots.

A partir de la mitjanit dels divendres i els dissabtes, es faran rondes de vigilància en les principals zones d'oci nocturn per a controlar el compliment de les distàncies en les cues i accessos als establiments. Així mateix, es duran a terme visites periòdiques a l'interior dels locals.

A més, els propietaris mantindran contacte directe amb l'agent al càrrec del torn de nit en cada moment per si cal informar d'alguna situació de risc que requerisca d'intervenció policial.

Finalment, també s'ha acordat que dilluns, l'empresariat i el cap de la Policia mantindran una nova trobada per a avaluar els resultats del dispositiu.

Dispositiu especial de la Policia Local de Dénia per a garantir la seguretat en els locals d...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina