Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El programa ‘Activitats en família’ estrena el nou curs amb una excursió per la Via Verda i la Xara

La crisi sanitària obliga a limitar l’aforament i s’haurà de reservar plaça amb antelació en totes les activitats

Les regidories de Cultura, Transició Ecològica i Normalització Lingüística han coordinat el programa d’una nova edició d’Activitats en família, la proposta d’oci gratuït de l’Ajuntament de Dénia destinada a un públic familiar. Per causa de la crisi sanitària que estem travessant, el desenvolupament de les activitats del programa es farà atenent en tot moment la normativa sanitària en vigor per tal de previndre situacions de contagi.

L’aforament a les activitats, tant les que se celebren en recinte tancat (Centre Social), com aquelles que són a l’aire lliure, està limitat. A més, per a participar-hi és imprescindible fer una reserva prèvia de plaça, de manera que l’organització puga controlar els aforaments.

D’octubre 2020 a juny 2021 el públic podrà triar entre vora 30 propostes ben variades: actuacions de música, dansa i teatre, coordinades per la Regidoria de Cultura; projeccions de cinema en valencià, seleccionades per la Regidoria de Normalització Lingüística; les visites guiades “Arqueologia i paisatges”, organitzades pel Museu Arqueològic de la Ciutat de Dénia; i les eixides per paratges naturals de Dénia i la comarca que proposa el programa “Excursions en família” dissenyat per Regidoria de Transició Ecològica.

En el cas de voler assistir a les activitats que tenen lloc al Centre Social, la reserva d’entrada es farà a la pàgina Notikumi.com o en la taquilla dos hores abans de cada activitat. Per a participar en les visites guiades “Arqueologia i paisatges” s’ha de telefonar per a reservar plaça al número 96 642 02 60, en horari de matí, de 10.30 a 13 hores, excepte els dilluns. Per últim, les persones interessades a fer les excursions per la natura que proposa la Regidoria de Transició Ecològica han d’inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça deniaviva@ayto-denia.es abans de les 14 hores del dijous anterior a l’activitat.

La programació d’enguany comença el diumenge 4 d’octubre amb una excursió per la Via Verda i la Xara, visitant els arbres monumentals de la zona. Els participants es concentraran a les 9.30 hores a l’inici de la Via Verda.

El programa ‘Activitats en família’ estrena el nou curs amb una excursió per la Via Verda i ...
El programa ‘Activitats en família’ estrena el nou curs amb una excursió per la Via Verda i ...

Altres notícies

Anar al principi de la pàgina