Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Comença la campanya “L'amor és tan gran que no cap en un armari” per a visibilitzar la diversitat i la inclusió

Aquest matí ha començat la campanya de conscienciació i visibilització “L'amor és tan gran que no cap en un armari”, una iniciativa de la Regidoria d'Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament de Dénia emmarcada en les activitats organitzades per a commemorar el Dia per a eixir de l'armari (11 d'octubre).

Es tracta d'una acció de carrer que consisteix a col·locar un armari en un lloc destacat i concorregut de Dénia, la plaça del Consell, cobert amb missatges sobre experiències reals de persones del col·lectiu LGTBI recopilats durant la campanya “Som diversitat” que la Regidoria d'Igualtat i Diversitat va dur a terme en Facebook durant el confinament. L'acció de visibilització es durà a terme també en la plaça del Poble de Jesús Pobre i la plaça del Garrofer de la Xara. Aquests espais urbans de diversitat es completaran amb un photocall on el públic podrà plasmar el seu suport a la campanya i contribuir a visibilitzar valors de diversitat, inclusió i igualtat.

Les activitats programades continuen hui dijous 15 d'octubre i demà divendres 16 amb la representació de l'obra Amor oscuro [Sonetos], un espectacle basat en els últims poemes que va escriure Federico García Lorca i que parlen de l'amor ocult i torturat del poeta, a càrrec de la companyia Viridiana.

Les representacions seran a la biblioteca pública municipal, a les 20 hores. L'entrada és gratuïta i l'aforament està limitat a un màxim de 40 persones. Per a poder assistir, ha de reservar-se l'entrada escrivint un correu a igualtat@ayto-denia.es.

D'altra banda ahir, en el Centre Social, va tindre lloc la projecció del documental Resistència trans (2019), dirigit per Claudia Reig, una activitat organitzada amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura.

Comença la campanya “L'amor és tan gran que no cap en un armari” per a visibilitzar la d...
Comença la campanya “L'amor és tan gran que no cap en un armari” per a visibilitzar la d...
Comença la campanya “L'amor és tan gran que no cap en un armari” per a visibilitzar la d...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina