Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia trau a licitació les obres de prolongació de la Via Verda fins a l’avinguda de València

La Junta de Govern celebrada esta setmana ha aprovat traure a licitació el projecte d’ampliació de la Via Verda, entre el camí de la Bota i el camí vell de Gandia i prolongar-la fins a la intersecció del carrer d’Ondara amb l’inici de l’avinguda de València.

Les actuacions que contempla el projecte redactat per l’arquitecte municipal comporten el desbrossament de la traça del tren entre el camí de la Bota i el camí vell de Gandia, per a després aplanar la zona i condicionar la superfície de suport de les capes de material que s’afegiran. La passa següent serà estendre una capa de saorra compactada d’1,50 metres d’amplària que s’emprarà de carril bici i una altra contigua de 2,50 metres per als vianants.

En arribar al carrer d’Ondara, la Via Verda s’haurà d’ampliar, adaptant-se a les superfícies d’este vial, que és, en part, per a vianants i, en part, obert a la circulació de vehicles.  

En la zona oberta al trànsit, el projecte preveu prescindir d’una banda d’aparcament, que es convertirà en carril bici, mentre que els vianants hauran de fer este tram per la vorera. Tant el carril bici com els passos de vianants se senyalitzaran amb pintura vial.

Així mateix es contempla la col·locació de senyalització vertical i bandes de goma per a reduir la velocitat en els encreuaments amb carrers que tinguen trànsit rodat.

El termini d’execució dels treballs és de 2 mesos i el pressupost d’execució ascendeix a 34.567,05 euros.

L’Ajuntament de Dénia trau a licitació les obres de prolongació de la Via Verda fins a l’avi...
L’Ajuntament de Dénia trau a licitació les obres de prolongació de la Via Verda fins a l’avi...
La Via Verda es prolongarà fins a la intersecció amb l'avinguda de València

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina