Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'ajuntament adjudica els treballs d'instal·lació d'un ascensor que dote d'accessibilitat l'edifici de Joventut

La Junta de Govern ha aprovat l'adjudicació del subministrament i instal·lació d'un ascensor en l'edifici de la ronda de les Muralles, número 42, on es troben les instal·lacions de l'àrea municipal de Joventut. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Zardoya Otis S.A. per un import de 82.727,10 euros i amb un termini d'execució de quatre mesos. L'objectiu de l'actuació és dotar d'accessibilitat la planta primera de l'edifici, on es duen a terme tallers dels programes Llunàtics i Dinàmics i també el servei de Consulta Jove. 

L'ascensor se situarà en l'espai que actualment ocupa la caseta de la caldera de la calefacció, adossada a l'edifici principal, i que es demolirà. Segons els plecs, s'instal·larà un model d'ascensor elèctric, amb capacitat per a 8 persones.

Aquests treballs completen intervencions anteriors per a dotar d'accessibilitat les instal·lacions com són la rampa exterior per la qual s'accedeix a la planta baixa i la construcció d'un bany adaptat en el primer pis de l'edifici, que ara serà accessible amb la instal·lació d'aquest ascensor.

Contenidors soterrats als carrers del Mercat i de Sagunt

La Junta de Govern ha adjudicat també les obres d'instal·lació de contenidors soterrats, en substitució als aeris, al carrer de Sagunt, encreuament amb Patricio Ferrándiz, i el carrer del Mercat a l'empresa Caselles Valero S.L. per import de 94.230,51 euros sense IVA.

Segons el projecte, al carrer de Sagunt s'instal·larà una illa amb 2 contenidors per a residus sòlids urbans, un per a envasos, un per a vidre i un per a paper i cartó. Al carrer del Mercat es col·locaran 4 depòsits per a residus sòlids urbans, un per a envasos, un per a vidre i un per a paper cartó.

El termini d'execució d'aquestes obres és de 2 mesos.

L'ajuntament adjudica els treballs d'instal·lació d'un ascensor que dote d'a...
L'ajuntament adjudica els treballs d'instal·lació d'un ascensor que dote d'a...
L'ajuntament adjudica els treballs d'instal·lació d'un ascensor que dote d'a...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina