Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Biblioteca Municipal de Dénia rep 53.622 euros en subvencions de la Generalitat Valenciana

Les ajudes s’han destinat a l’adquisició de material bibliogràfic, la realització d’activitats de foment de la lectura i la compra d’equipament mobiliari i informàtic

La Biblioteca Pública Municipal de Dénia ha estat adjudicatària de diverses subvencions de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, l’import total de les quals ascendeix a 53.622,37 euros.

La més nombrosa ha estat la rebuda per a l’adquisició de material bibliogràfic, que ha sigut de 27.418,96 euros. La subvenció concedida suposa el 100% de la despesa en material bibliogràfic que ha realitzat la Xarxa municipal de Biblioteques Públiques de Dénia entre el 6 d'abril de 2019 i el 6 de juliol de 2020. Dénia ha estat el tercer municipi de la Comunitat Valenciana que més diners ha rebut d’esta línia d’ajudes, per darrere d’Alzira i Castelló. A més, tal i com establien les bases de la convocatòria, el 30% d’esta quantia s’havia de destinar a la compra de material en llengua valenciana.

Per a l’adquisició d’equipament mobiliari i informàtic, la Biblioteca de Dénia ha rebut una subvenció de 17.409,30 euros, la segona més elevada de la Comunitat després de la ciutat de València.

Aquesta subvenció representa el 50% de la despesa en equipament que ha realitzat la Xarxa municipal de Biblioteques Públiques de Dénia entre el 27 d’abril de 2019 i el 16 de juliol de 2020, data de finalització del termini de presentació de la documentació.

Per últim, la conselleria ha concedit a Dénia una subvenció per a la realització d’activitats de foment de la lectura en biblioteques de 8.894,11 euros. Esta quantitat suposa el 50% de la despesa en activitats de foment lector realitzades entre el 17 d’abril de 2019 i el 16 de juliol de 2020. Igual que en la subvenció per a adquirir material bibliogràfic, l’atorgament d’esta ajuda anava lligat a la programació d’activitats en llengua valenciana.

 


La Biblioteca Municipal de Dénia rep 53.622 euros en subvencions de la Generalitat Valenciana

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina